Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@13:44:45 GMT

تست و بررسی خودرو کراس اوور "فردا SX5 " در ایران+عکس

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۷۸۱۸

تست و بررسی خودرو کراس اوور 'فردا SX5 ' در ایران+عکس

به گزارش اکوفارس به نقل از اسب بخار به علت تعدد این کراس اوورها در مارکت فروش باید پذیرفت که کار انتخاب این محصولات، هم برای خودروسازان و هم مشتریان سخت شده است و کمپانی های خودروساز موظف هستند محصولاتی متفاوت، زیبا و البته کارآمد را برگزینند تا مورد توجه خریداران قرار گیرند. یکی از جدیدترین کراس های سایز متوسط تولید داخل SX5 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این مقدمه کوتاه به سراغ بررسی ظاهری، داخلی و فنی این نو رسیده بازار می‌رویم.


کراس اوور SX5 از کجا آمد؟

این کراس اوور محصول کمپانی دی اف ال چین است و از خودروهای میان رده این برند محسوب می‌گردد. کمپانی فردا موتورز ایران نیز برای اولین خودروی قابل عرضه خود در کشور، این کراس اوور را برگزیده و قرار است با درصد داخلی سازی حدود ۲۰ درصد برای شروع و نیز برند داخلی خود به بازار عرضه نماید.

بررسی ظاهری

با نگاه به نمای جلوی خودرو شاهد هارمونی زیبایی هستیم. خطوط شارپ و شجاعانه که در جلوپنجره و سپر خودرو استفاده شده اند در ترکیب با چراغ‌هایی که گرافیک داخلی زیبایی دارند، هماهنگی بسیار خوبی دارد و جذاب جلوه می‌کنند. ورودی هوای سپر نیز که در دو سمت با دو قاب Uشکل افقی احاطه شده است به عضلانی تر شدن چهره خودرو کمک شایانی کرده است. در کل و با نگاه به نمای جلوی خودرو به نظر می‌رسد طراحان نیم نگاهی نیز به طراحی هوندا CR-V داشته اند.


با گذر از این نما و رسیدن به نمای کناری، به نظر می‌آید که از جسارت طراحان تا حدودی کاسته شده است و شاهد طرحی نسبتاً جعبه‌ای شکل هستیم؛ دو خط افقی موازی که یکی از پایین درها و دیگری از زیر دستگیره‌های کناری عبور کرده است، شخصیت ساید این خودرو را تشکیل می‌دهند. پنجره های بزرگ، آینه های کناری با میدان دید وسیع، فاصله محوری زیاد و رینگ‌های ۱۷ اینچی نیز از دیگر خصوصیات ظاهری نمای کناری این خودرو هستند.

نکته جالب توجه در نمای کناری نیز شباهت بخش گلگیر عقب و قسمت چراغ روی آن با فولکس واگن تیگوان است.
در قسمت عقب می‌توان گفت همان سادگی نمای کناری را شاهد هستیم. گرافیک داخلی چراغ ‌های عقب زیبا هستند و قسمت چراغ دنده عقب نیز به شکلی زیرکانه و جالب توجه با دستگیره درِ صندوق درهم آمیخته‌اند. سپر نیز با دو مه شکن و دو خروجی تزیینی اگزوز و یک دیفیوزر کوچک، اسپرت و البته عضلانی جلوه می‌کند و با سپر جلو هماهنگی قابل قبولی دارد.

با باز کردن درِ خودرو و قرار گرفتن در آن به سرعت با اتمسفر کابین انس خواهید گرفت.  با نشستن در موقعیت راننده این احساس را خواهید داشت که کابین کاملاً شما را در بر گرفته است و در یک فضای آشنا و البته خوشایند قرار گرفته اید که بی شک بخشی از این احساس مدیون طراحی بی نقص و اسپرت صندلی‌ های خودروست.

استفاده از خطوط، متریال و رنگ‌های متنوع (مانند قرمز، مشکی پیانویی و طرح کربن) در طراحی داشبورد و داخل درها حس اسپرت را القا می‌کند، ضمن این که، جنس مواد به کاررفته در کابین نیز قابل قبول و بعضاً بالاتر از برخی از رقبای خود است.
داشبورد خودرو، موقعیت قرارگیری مانیتور و جانمایی پنل‌های مربوط به سیستم تهویه و تنظیمات چندرسانه‌ای همه و همه شباهتی جالب توجه با محصولات ب ام و و بعضاً فولکس واگن دارند.

از امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می‌توان به مواردی مانند دو عدد ایربگ، سانروف، فرمان برقی، کروز کنترل، سامانه کمکی شروع حرکت در سربالایی، مانیتور ۸ اینچی، دوربین و سنسور عقب، تهویه مطبوع الکتریکی، سنسور نور، سیستم‌ پایش فشار باد تایرها، راهنمای تعویض لاین، آینه های کناری برقی، دی لایت، سیستم کنترل پایداری، تریم چرم داخلی و رینگ های ۱۷ اینچی اشاره نمود.

قوای فنی FMC SX5 خودروسازی فردا

فردا SX5 از یک پیشرانه ۱٫۶ لیتری تنفس طبیعی با تکنولوژی ساخت میتسوبیشی بهره می‌گیرد. این پیشرانه مجهز به فناوری Mivec میتسوبیشی می‌باشد که در واقع نام انحصاری این کمپانی برای ویژگی زمان بندی متغییر سوپاپ ها است. پیشرانه مذکور توان تولید ۱۲۳ اسب بخار قدرت و ۱۵۱ نیوتن متر گشتاور را دارد که یک جعبه دنده CVT نسل سه با امکان تعویض دستی دنده ها و همچنین حالت برفی و اسپرت، وظیفه انتقال نیروی تولیدی توسط پیشرانه به چرخ های جلو را داراست.
پیشرانه ۱٫۶ لیتری خودرو گرچه شاید بدون فناوری توربو قدرت چشمگیری را در اختیار راننده قرار ندهد، اما قطعاً دردسرهای نگهداری پیشرانه‌ های توربو را نیز با توجه به وضع کیفیت بنزین ‌های تولید داخل نخواهد داشت.

به عنوان یک نکته مهم و بسیار رضایت بخش باید به تفاوت جعبه دنده نسل سه این خودرو با سایر CVTهای موجود در خودروهای چینی اشاره کرد که در حالت دستی برخلاف سایر گیربکس‌ های مشابه، واکنشی رضایت بخش به سبک و یا معکوس کردن دنده ها دارد و این ویژگی به خصوص در شیب‌ های سربالایی و هنگام سبقت گیری ها، به کمک راننده خواهد آمد. سیستم ترمز خودرو نیز حس امنیت لازم را با توجه به وزن و جثه اتومبیل، به سرنشینان القا خواهد نمود.

در کل، می‌توان گفت که فردا SX5 یک کراس اوور میان سایز با طراحی مناسب ظاهری و بسیار چشم نواز داخلی است که از مزیت های آن باید به جادار بودن فضای داخل، کیفیت ساخت و متریال مناسب در کابین، پیشرانه کم درد سر و… اشاره نمود و از سویی دیگر، وجود تنها دو عدد ایربگ، نبود آپشنی مانند ورود و استارت بدون کلید در کنار قدرت نسبتاً پایین پیشرانه از ضعف های این خودرو به شمار می‌روند.

گفتنی است به نظر می رسد شرکت فردا موتورز با پشتوانه چند دهه فعالیت در حوزه خودرویی و دارا بودن شبکه گسترده خدمات پس از فروش و تجربه سالها همکاری با برندهای مطرح جهانی از جمله هیوندایی و کیا  ( از طریق مالکیت شرکت اطلس خودرو)  می تواند این اطمینان را برای مشتریان در ارائه خدمات پس از فروش فراهم آوردهو لذا به موفقیت این خودرو در بازار داخلی امید داشت.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کراس اوور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول

خودرو

قیمت کارخانه(تومان)

قیمت بازار آزاد(تومان)

آریسان ۲ (ارتقا یافته)

۴۱۳.۷۱۳.۰۰۰

۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰

اطلس G دنده‌ای

۳۹۹.۷۳۱.۰۰۰

۵۸۰.۰۰۰.۰۰۰

پراید  SE۱۵۱

۲۳۶.۰۳۴.۰۰۰

۳۴۹.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P (ارتقایافته)

۶۰۲.۷۳۵.۰۰۰

۹۶۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ TU۳

۳۲۳.۸۰۳.۰۰۰

۶۵۲.۰۰۰.۰۰۰

پژو پارس ELX-XUYP

۳۳۳.۸۹۷.۰۰۰

۷۳۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک ۷۲

۴۹۰.۵۸۵.۰۰۰

۹۷۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک LXv۴

۶۸۹.۳۰۹.۰۰۰

۱.۱۸۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا دنده‌ای پلاس ۶ سرعته

۵۸۰.۱۲۰.۰۰۰

۸۶۰.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس EFY اتوماتیک توربو آپشنال

۷۰۰.۱۳۴.۰۰

۱.۱۶۵.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس اتوماتیک توربو ساده

۵۴۵.۱۰۰.۰۰۰

۹۸۵.۰۰۰.۰۰۰

رانا پلاس  (ارتقا یافته)

۲۲۵.۷۶۷.۰۰۰

۶۴۵.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس بنزینی

۶۱۶.۸۹۰.۰۰۰

۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس دوگانه سوز

۶۶۲.۸۹۰.۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد کارون

۷۱۰.۱۹۰.۰۰۰

۸۷۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز

۶۲۲.۰۰۰.۰۰۰

۶۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای بنزینی

۳۳۵.۴۶۴.۰۰۰

۴۳۸.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای دوگانه سوز

۲۸۳.۱۶۲.۰۰۰

۴۵۸.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S اتوماتیک

۳۳۰.۹۶۶.۰۰۰

۵۰۵.۰۰۰.۰۰۰

سمند سورن پلاس XUYP  بنزینی

۴۵۹.۱۸۸.۰۰۰

۶۵۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G اتوماتیک CVT

۶۴۹.۰۷۸.۰۰۰

۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G دنده‌ای

۴۳۵.۱۹۹.۰۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهین GL دنده‌ای

۴۲۳.۷۴۲.۰۰۰

۷۲۰.۰۰۰.۰۰۰

کارا تک کابین ۲ لیتر

۴۸۱.۸۲۹.۰۰۰

۶۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کارا دو کابین ۲ لیتر

۵۱۶.۷۷۲.۰۰۰

۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک LGXR  دنده‌ای

۳۷۹.۸۴۴.۰۰۰

۴۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک R  پلاس اتوماتیک

۳۳۸.۴۸۴.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک S دنده‌ای

۲۸۱.۰۵۹۲.۰۰۰

۴۴۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک SR  دنده‌ای

۲۹۲.۶۲۸.۰۰۰

۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک اتوماتیک پلاس

۳۳۶.۸۱۷.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

دیگر خبرها

  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی، اوج بارش هابرای فردا
  • درخواست پلیس از خودروسازها برای مجهز شدن خودرو‌های داخلی به ردیاب
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • خبر پلیس درباره مجهز شدن خودرو‌های داخلی به ردیاب
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • (تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود
  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟